Om Oss

sample iconBjerka maskin og scooter holder til på Bjerka i Hemnes kommune ca. 3 mil sør for Mo i Rana, har vært drevet siden 1987 og har pr. dags dato to ansatte.
Jørn Solvang, daglig leder, jobber i butikken og er firmaets selger.


Bjerka maskin og scooter selger det meste av Yamaha sine motoriserte produkter, som snøscootere, ATV, mopeder, lett MC, strøm aggregater, snøfresere og påhengsmotorer.
Vi er også forhandler av plenklippere og plentraktorer av merke MTD/Yardman fra Bye og bil tilhengere fra ÅTM.
Ellers fører vi ett bredt sortiment av deler, utstyr og bekledning.
 

 

 


 

Edvin Forsmo jobber i verkstedet med montering, service og reparasjoner.

Vi tilbyr service og reparasjoner på alle merker snøscootere, ATV, mopeder, snøfresere, plenklippere og påhengsmotorer.

Vår lange og brede erfaring gjør at du som kunde kan være trygg på at du er i aller beste hender når du handler, eller har kjøretøyet ditt inne til reparasjon eller service hos oss.

Hvorfor velge oss?

sample iconVår lange og brede erfaring gjør at du som kunde kan være trygg på at du er i aller beste hender når du handler, eller har kjøretøyet ditt inne til reparasjon eller service hos oss.

Om Oss

sample iconBjerka maskin og scooter selger det meste av Yamaha sine motoriserte. Vi er også forhandler av plenklippere og plentraktorer av merke MTD/Yardman fra Bye og bil tilhengere fra ÅTM.Vi tilbyr service og reparasjoner på alle merker snøscootere, ATV, mopeder, snøfresere, plenklippere og påhengsmotorer.

Kontakt Oss

sample iconBjerka Maskin & Scooter
Telefon: 751 90 600
Åpningstider: man - fre 08.00 - 16.00
                      torsdag 08.00 - 19.00